Federatia Agrostar a cerut Ministerului Muncii si al Agriculturii intrarea in somaj tehnic a 50.000 de anagajati din domeniul agricol, pentru ca unele societati nu isi pot continua activitatea din cauza crizei financiare, a declarat presedintele Agrostar, Stefan Niculae.
"Agrostar a depus la Ministerul Agriculturii si la Ministerul Muncii o nota prin care cere trecerea in somaj tehnic a circa 50.000 de agricultori, dar cu siguranta numarul acestora va fi mai mare. Deja multe societati din agricultura se afla in incapacitatea de asi continua activitatea, astfel estimez ca in curand 75% dintre angajatii afiliati Agrostar vor intra in somaj tehnic", a declarat, citat de NewsIn, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe - Agrostar.

Niculae a precizat ca somajul tehnic inseamna mentinerea angajatilor care vor fi platiti cu 75%, insa nu vor lucra pentru a nu produce pe stoc, pana cel mai probabil in luna aprilie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.