Banca Comerciala Romana (BCR) mareste cu pana la 3% dobanzile produselor de economisire pentru persoanele fizice, iar Libra Bank sporeste pana la 13.75% dobanzile pentru depozite, pentru toti clientii sai.

Schimbarile de dobanda ale depozitelor BCR au intrat in vigoare de la inceputul lunii noiembrie, iar cele ale Libra Bank de la 7 noiembrie 2008.

Astfel, la BCR, dobanzile depozitelor la termen ale persoanelor fizice vor spori pana la 12.25%/an pentru lei, pana la 5.5%/an pentru euro, respectiv 3.5%/an pentru usd. In timp ce Libra Bank a marit dobanzile depozitelor la termen in lei, pana la 13.75%/an, iar la depozitul Partener (care are inclusa o asigurare de viata platita de banca) dobanda se ridica pana la 12.75%/an.

Alte produse care au beneficiat de majorari de dobanda sunt: contul de economii Maxicont BCR (9.75% pentru conturile in lei) si cardul de economii Libra Mix (12.25%/an pentru un fond de minim 500 ron).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.