"Cred ca vor fi afectate mai multe sectoare, printre care si real estate, iar „prudenta” va fi cuvantul de ordine", a spus Florentin Tuca. Acesta a subliniat ca modificari vor exista, cu siguranta, iar anumite tendinte previzibile vor afecta mediul de business din Romania.

"Modificari vor exista, cu siguranta: proiecte investitionale puse pe "hold”, reduceri de personal, strategii de diminuare a costurilor operationale, restructurari, falimente, lichidari, pentru a enumera doar cateva din tendintele previzibile ce vor afecta si mediul de business din Romania", a mai declarat managing partner Tuca Zbarcea & Asociatii.

In raportul "Financial Times Innovative Lawyers” din acest an, Tuca Zbarcea & Asociatii a obtinut cu 119 mai multe puncte decat anul anterior, si anume 275 in total. Astfel, firma a ocupat locul al 3-lea in clasamentul Firmelor Continentale (Continental European Firms) si locul 18 in clasamentul general.
"In clasamentul Firmelor Continentale (Continental European Firms), Tuca Zbarcea & Asociatii a obtinut cel mai mare punctaj general - 275 de puncte, fata de Garrigues - 188 de puncte si De Brauw Blackstone Westbroek - 54 de puncte. Conform regulamentului Financial Times, in realizarea acestui clasament s-a avut in vedere punctajul ponderat. Astfel, luandu-se in calcul punctajul ponderat, firma noastra s-a clasat pe locul al 3-lea in acest top al Firmelor Continentale, la o distanta de numai 2 puncte fata de locul al 2-lea si de 5 puncte fata de locul intai", a mai spus Florentin Tuca.

De asemenea, Financial Times a inclus, in premiera, pe lista scurta a celor mai inovatori avocati si un avocat din Romania, Florentin Tuca. "Juriul a manifestat astfel o deschidere fara precedent recunoscand, implicit, faptul ca avocatii din Romania au locul lor in elita juridica europeana. Eu cred ca piata avocaturii din Romania a atins nivelul la care firmele locale pot concura cu succes cu cele europene",a mai adaugat Florentin Tuca.

Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat , in primul semestru al anului 2008, cinci tranzactii de tip M&A cu valoare cumulata de 861 milioane de dolari, potrivit unui raport al ISI DealWatch "Emerging Market M&A Deal Activity".

Biroul din Bucuresti al casei de avocatura a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 14,1 milioane de euro, din care totalul incasarilor s-a ridicat la 12,1 milioane de euro.