Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (Romania Green Building Council - RoGBC) se lanseaza astazi oficial la hotelul Radisson din Bucuresti. Scopul Consiliului este crearea si renovarea unor cladiri performante, sustenabile si profitabile.
RoGBC este o asociatie non-profit care incurajeaza aparitia conditiilor de piata, educationale si legislative necesare transformarii industriei constructiilor si a celor adiacente in scopul crearii si renovarii unor cladiri performante sustenabile si profitabile. Consiliul este deschis investitorilor si dezvoltatorilor imobiliari, companiilor din constructii, arhitectilor, inginerilor, furnizorilor de servicii si tehnologii, companiilor, consultantilor imobiliari, studentilor si profesorilor din domeniu, ONG-urilor si autoritatilor publice.

RoGBC a primit recent acreditarea ca "Emerging Council" al World Green Building Council si numara pana in prezent 23 de membri fondatori, informeaza Green Report.

Mai multe detalii despre eveniment, citeste aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.