Daca tot este al doilea cel mai vizitat site din lume (dupa Yahoo!) si are o multime de fani si in tara noastra, va propunem sfaturi, aplicatii si trucuri pentru a profita din plin de YouTube!

  • Descarca clipurile!

Nu mai e un secret ca toate clipurile prezente pe YouTube pot fi descarcate simplu in computerul oricui. De ce? Pentru ca multi doresc sa le editeze sau sa le vizualizeze independent de conexiunea la Internet.

Utilizatorii de Internet Explorer pot opta pentru YouTube File Hack, care salveaza filmuletele in FLV. Fanii Firefox au la indemana extensia Better YouTube, care adauga "Download this video" pe orice pagina YouTube. Alternative excelente mai sunt Vixy si Viddownloader (online). Nu trebuie decat sa introduceti linkul clipului dorit.

  • Scapa de orice restrictie!
V-ati lovit vreodata de mesajul "This video is not available in your country"? Exista o metoda destul de simpla de a scapa de acest neajuns: adresa unui clip arata asa: http://www.youtube.com/watch?v=VIDEOID, unde VIDEOID este compus din mai multe caractere. Nu trebuie decat sa schimbati adresa in: http://www.youtube.com/v/VIDEOID, insa aveti grija sa nu uitati sa stergeti "="!

Pentru mai multe astfel de ponturi click aici.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.