Ioan T. Morar, moderator, pana in luna septembrie, a emisiunii "Lumea citeste" difuzata de TVR 1 a declarat astazi ca asteapta inca sa fie platit pentru emisiunile realizate la TVR 1.

"Eu inca mai astept sa fiu platit pentru emisiunile pe care le-am facut. E vorba de un sezon intreg neachitat. Voi face un memoriu adresat presedintelui TVR, Alexandru Sassu, in care voi explica faptul ca Format Factoy nu si-a indeplinit obligatiile contractuale. Eu am fost de buna credinta si am creditat-o pe Corina Radulescu, de fiecare data cand imi spunea ca mai amana plata. Si a amanat-o pana in ziua de azi. Ar trebui ca TVR sa ceara desfasuratorul cheltuielilor Format Factory pentru a vedea unde s-au dus banii. Ca pe plata moderatorului, nu!", a declarat, pentru NewsIn, Ioan T. Morar.

"Ma bucur ca TVR a reusit sa iasa din colapsul financiar in care, potrivit declaratiilor din toamna, a aruncat-o 'Lumea citeste'. Iar faptul ca vrea sa produca din nou o emisiune care nu a avut rating si a costat mult vorbeste de la sine. Inseamna ca nu emisiunea deranja, ci prezenta mea acolo", a mai spus Ioan T. Morar. El a mai spus ca il va avertiza pe Radu Paraschivescu, viitorul moderator al emisiunii, sa ceara plata in avans.

"Lumea citeste", emisiune produsa de firma Format Factory a fost scoasa din grila de programe a TVR 1 la inceputul lunii septembrie, alaturi de o alta emisiune culturala, "Nocturne", moderata de Marina Constantinescu. La vremea aceea, eliminarea emisiunii din grila TVR 1 a fost motivata ca avand la origine audienta scazuta si costul ridicat al realizarii acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.