Un sofer beat turta a bagat groaza in cateva zeci de persoane care asteptau sa fie luate la ocazie de la iesirea din municipiul Falticeni, judetul Suceava. Scapand masina de sub control, soferul a lovit patru autostopisti, dupa care izbit violent un
Un sofer beat turta a bagat groaza in cateva zeci de persoane care asteptau sa fie luate la ocazie de la iesirea din municipiul Falticeni, judetul Suceava. Scapand masina de sub control, soferul a lovit patru autostopisti, dupa care izbit violent un copac si a facut tandari una din masinile care oprise la ocazie. Bilantul accidentului este groaznic: doi morti si patru raniti grav.

Duminica dupa-amiaza, in jurul orei 16.00, Daniel Dumitru Bucan, in varsta de 30 de ani, din municipiul Falticeni conducea un autoturism Volvo V 40, in care se mai aflau trei rude.
Ajuns la iesirea din Falticeni spre Roman, tanarul a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe constrasens si a lovit patru pietoni care se aflau pe trotuar.

Autoturismul s-a izbit apoi violent intr-un tei de pe marginea drumului, ricosand intr-un autoturism Ford Fiesta, oprit regulamentar in zona. Coliziunea dintre cele doua masini a fost atat de puternica, incat Ford-ul a fost aruncat 7-8 metri, direct in mijlocul strazii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.