Este un produs UTH, 100% organic, preparat din apa, sirop din tarate de grau, soia (7,3%), amidon din porumb, ulei de floarea-soarelui presat la rece, aroma naturala de vanilie, caragenan, sare marina si faina de guar. Produsul nu contine lactoza.

Este un produs UTH, 100% organic, preparat din apa, sirop din tarate de grau, soia (7,3%), amidon din porumb, ulei de floarea-soarelui presat la rece, aroma naturala de vanilie, caragenan, sare marina si faina de guar. Produsul nu contine lactoza. Este fabricat in Italia. Soia este singura planta cu un continut proteic complet in procent de 36%.

BENEFICII. Organismul nostru are nevoie de o serie de aminoacizi esentiali, pe care nu ii produce, si de aceea trebuie adusi din afara, prin alimentatie. Proteinele din soia contin toti aminoacizii esentiali in cantitati utile sanatatii corpului uman. Printre beneficiile soiei asupra sanatatii se numara prevenirea aparitiei unor forme de cancer - datorita unor compusi numiti isoflavoni, despre care se crede ca inhiba dezvoltarea celulelor canceroase - prevenirea bolilor de inima si prevenirea osteoporozei - produsele din soia au un continut bogat de calciu.

Produsele din soia fermentate au efecte probiotice, ajutand la mentinerea sanatatii intestinelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.