O cisterna incarcata cu 27 de tone de kerosen (combustibil pentru avioane) s-a rasturnat, luni dimineata, in zona localitatii Costesti Deal, comuna Produlesti, din judetul Dambovita.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Dambovita, luni dimineata, la ora 6.15, pe DN 7, la km 58+100, conducatorul unei cisterne, B. Marian, de 43 de ani, din localitatea Peris, care se deplasa catre Cluj, a vrut sa depaseasca un autoturism marca Ford Transit, moment in care partea din spate a cisternei a acrosat autoturismul Ford. In urma coliziunii laterale, cisterna s-a dezechilibrat si s-a rasturnat pe carosabil, blocand circulatia pe DN 7 in ambele sensuri.

Combustibilul s-a scurs in pamånt
Soferul cisternei a fost ranit, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti. In cisterna, alaturi de conducatorul auto se mai afla un sofer de rezerva, iar in autoturismul Ford Transit se aflau sase persoane care mergeau la munca, niciuna dintre acestea nefiind ranite.
Anuntati despre producerea accidentului, politistii si pompierii au reactionat foarte rapid. In scurt timp, la fa ta locului au sosit 10 echipaje de politie si doua echipaje de pompieri din cadrul Detasamentului de Pompieri Titu.