Seful serviciilor secrete ungare, Sandor Laborc (foto), format la academia KGB-ului din Moscova in anii '80, a devenit, luna trecuta, presedintele Comitetului pentru informatii al NATO, potrivit New York Times. Numirea a provocat ingrijorarea aliant
Seful serviciilor secrete ungare, Sandor Laborc (foto), format la academia KGB-ului din Moscova in anii '80, a devenit, luna trecuta, presedintele Comitetului pentru informatii al NATO, potrivit New York Times. Numirea a provocat ingrijorarea aliantei. Unii diplomati NATO sunt de parere ca trecutul oficialului ar putea determina statele membre sa fie reticente in a-si impartasi informatiile. Laborc, in varsta de 49 de ani, s-a pregatit la Academia Dzerjinski a KGB-ului din 1983 pana in 1989, au declarat membri din Comisia pentru securitate nationala a Parlamentului de la Budapesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.