Procurorii au stabilit insa ca ministrul Transporturilor a lovit o minora, avariind si un autoturism parcat in zona. "Din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavor
Procurorii au stabilit insa ca ministrul Transporturilor a lovit o minora, avariind si un autoturism parcat in zona. "Din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavorabile, Orban Ludovic a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Cotroceni, soldat cu acrosarea usoara - cu partea stanga fata a autoturismului - a unei minore, in varsta de 14 ani si, ulterior, cu avarierea unui autoturism parcat in fata unui imobil", se arata intr-un comunicat al Parchetului General. Cu toate acestea, anchetatorii nu au declansat urmarirea penala pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si fals in declaratii, intrucat victima nu a necesitat zece zile de ingrijiri medicale, asa cum prevede legea. Cert este insa ca ministrul Orban a mintit in momentul in care a declarat ca nu a lovit-o pe Simona Todean. La fel a facut si familia victimei atunci cand a sustinut ca fata nu a fost implicata in nici un accident rutier si ca s-a lovit dupa ce a cazut pe gheata. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.