O tanara focsaneanca i-a lasat cu gurile cascate pe procurorii vranceni dupa ce a solicitat o audienta, ieri dimineata, pentru a reclama faptul ca mafiotii profita de „fetele mari”. Nina A. a prezentat procurorului de serviciu o poveste
O tanara focsaneanca i-a lasat cu gurile cascate pe procurorii vranceni dupa ce a solicitat o audienta, ieri dimineata, pentru a reclama faptul ca mafiotii profita de „fetele mari”. Nina A. a prezentat procurorului de serviciu o poveste demna de un roman politist, condimentata cu date despre mafioti, baieti buni, dar si „fete mari”. „Doamna cu pricina a venit in audienta si mi-a povestit cum vede ea situatia din Focsani. Mi-a comunicat ca in oras sunt 'fete mari>>, care nu sunt bagate in seama de baietii cuminti. In schimb, de ele profita mafiotii. Chiar m-a intrebat: 'Ce facem, dom'le, cu mafiotii astia, nu-i starpeste nimeni?! Ei profita de fetele mari. Pana nu omor eu pe unul cu måna mea, nu o sa ma las. Veti vedea>>. Eu am luat cunostinta de cele sesizate de focsaneanca, dar mai mult nu am ce face”, a declarat prim-procurorul Ion Lefter.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.