Camera de Comert a Municipiului Bucuresti (CCIB) a decis sa se retraga din Camera Nationala (CCIR), marul discordiei fiind patrimoniul primei institutii care cuprinde bunuri mobile si imobile. Disputa a fost declansata la inceputul lunii ianuarie de
Camera de Comert a Municipiului Bucuresti (CCIB) a decis sa se retraga din Camera Nationala (CCIR), marul discordiei fiind patrimoniul primei institutii care cuprinde bunuri mobile si imobile. Disputa a fost declansata la inceputul lunii ianuarie de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, care a trimis o scrisoare reprezentantilor CCIB prin care cereau restituirea intregului patrimoniu al organizatiei din Bucuresti. Cererea a fost motivata de faptul ca patrimoniul, reprezentand 50% din sediul din strada Octavian Goga si pachetul de actiuni de 35% ale societatii Romexpo, ar fi detinute in mod ilegal de Camera Bucuresti.

Reprezentantii CCIB au respins vehement solicitarea Camerei de Comert Nationale si au hotarat retragerea din acest for. „Colegiul de conducere al Camerei Bucuresti a considerat, in unanimitate, ca solicitarea facuta de cei de la Camera Nationala nu are niciun temei legal. Acesta a fost motivul principal pentru care am decis sa ne retragem din CCIR.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.