Dupa semnarea unui tratat cu Rusia care saboteaza proiectul UE al gazoductului Nabucco, Bulgaria a fost acuzata ca transmite rusilor secrete NATO. "Pot pune pariu ca orice am impartasit cu bulgarii in cadrul NATO s-a dus direct la Moscova", a declara
Dupa semnarea unui tratat cu Rusia care saboteaza proiectul UE al gazoductului Nabucco, Bulgaria a fost acuzata ca transmite rusilor secrete NATO. "Pot pune pariu ca orice am impartasit cu bulgarii in cadrul NATO s-a dus direct la Moscova", a declarat pentru New York Times un oficial NATO care a preferat sa-si pastreze anonimatul. Pe de alta parte, noul sef al serviciilor secrete ungare, care a fost instruit timp de sase ani la Academia KGB din Moscova, a devenit director al Comisiei de Informatii a NATO, initiativa perceputa de diplomati ca o posibila compromitere a securitatii aliantei, scrie International Herald Tribune, preluat de Mediafax.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.