JULIETTE LEWIS GWYNETH PALTROW JENNIFER ANISTON Adaptare. Starul isi schimba frizurile si culoarea podoabei capilare in functie de partenerele de viata In ciuda imaginii de mascul feroce, Brad Pitt nu pare sa fie o personalitate puternica, cu un sti
JULIETTE LEWIS GWYNETH PALTROW JENNIFER ANISTON Adaptare. Starul isi schimba frizurile si culoarea podoabei capilare in functie de partenerele de viata In ciuda imaginii de mascul feroce, Brad Pitt nu pare sa fie o personalitate puternica, cu un stil propriu, lasandu-se usor influentat de cel al iubitelor sale. Recent, el si-a schimbat din nou frizura pentru a semana mai bine cu partenera lui de viata. Daca pana acum cateva saptamani amandoi afisau un saten cu discrete suvite blonde, acum amandoi au aparut cu parul valvoi si vopsit intr-o nuanta mai roscata. Norocul lui Brad este ca Angelina nu obisnuieste sa faca schimbari radicale de imagine. "Nu putem sti daca Brad Pitt a incercat de fiecare data sa se asorteze cu iubitele sale sau a dat doar peste femei puternice care au stiut sa-si impuna stilul in fata lui, insa in ultimii zece ani era de ajuns sa te uiti la el ca sa-ti dai seama cu cine se intalneste", a explicat un hair-stylist de la Hollywood. Iubita noua, look nou In 1992, cand indragitul actor american a format un cuplu cu Juliette Lewis, protagonista din filmul "Nascuti asasini", s-a vopsit blond platinat la fel ca ea si a purtat parul neglijent, in genul surferilor californieni. In 1997, in vremea cand era iubitul lui Gwyneth Paltrow, s-a tuns si s-a vopsit la fel ca ea, abordand un look cuminte si englezesc. Dupa ce s-a casatorit cu Jennifer Aniston, Brad si-a adaptat din nou coafura, incercand sa se asorteze cu partenera lui de viata. Si-a lasat parul lung si si-a facut suvite blonde, purtandu-l ca si ea, foarte intins. "Daca Jennifer ar fi fost atenta la frizura lui Brad, cand acesta a filmat cu Jolie, si-ar fi dat seama imediat ca intre ei se infiripa o poveste de dragoste si probabil ca si-ar fi putut salva casnicia", a mai spus hair-stylistul hollywoodian.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.