Inceputul de an a adus posturile de televiziune intr-o noua competitie. Dupa prima luna a lui 2008, topul celor mai urmarite posturi TV, la nivel urban, se arata astfel: Pro TV, Antena 1, Acasa, Realitatea, TVR 1, Prima TV, OTV, Antena 3, TVR 2, Nat
Inceputul de an a adus posturile de televiziune intr-o noua competitie. Dupa prima luna a lui 2008, topul celor mai urmarite posturi TV, la nivel urban, se arata astfel: Pro TV, Antena 1, Acasa, Realitatea, TVR 1, Prima TV, OTV, Antena 3, TVR 2, National TV si B1TV.

Cel mai urmarit post de televiziune in luna ianuarie, pentru mediul urban, a fost Pro TV. Acesta a inregistrat, in medie, pe minut, 348.000 de telespectatori si o cota de piata de 14%. Dintre programele difuzate de televiziunea din Pache Protopopescu, cel mai mare succes l-au inregistrat cele doua editii „Dansez pentru tine Mexic“, difuzate pe 1 si 2 ianuarie, Stirile de la ora 17.00 si 19.00, serialul „Prison Break“ sau emisiunea prezentata de Catalin Maruta, „Happy Hour“.
Si la Antena 1, „Observatorul“ a adunat oamenii in fata televizoarelor, dar nu mai mult decat a facut-o emisiunea „Din Dragoste“, prezentata de Mircea Radu, sau „Folclorul contraataca“. Astfel, Antena 1 a inregistrat, in luna ianuarie, in medie, pe minut, 219.000 de telespectatori si o cota de piata de 8,8 %. Daca tinem cont ca, de la 1 februa rie, postul de televiziune a inceput difuzarea a doua emisiuni cu pretentii si foarte trambitate: matinalul „'Neatza cu Razvan si Dani“ si „Un Show Pacatos“ cu Dan Capatos, trebuie sa ne asteptam ca in luna februarie postul din Baneasa sa urce pe culmile audientelor.
Probabil va gandeati ca o sa treaca vremea lor, ca reprezinta o moda, v-ati inselat. Telenovelele continua sa prinda la public, iar postul Acasa TV se afla pe locul trei in topul celor mai urmarite canale de televiziune, cu 179.000 de telespectatori, in medie, pe minut, si are o cota de piata de 7,2%.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.