Tenisul romånesc are mari probleme extrasportive inaintea partidei cu Franta, de la finele acestei saptamåni. Componentii echipei de Cupa Davis se antreneaza la discoteca, iar presedintele federatiei noastre de specialitate, Ilie Nastase
Tenisul romånesc are mari probleme extrasportive inaintea partidei cu Franta, de la finele acestei saptamåni. Componentii echipei de Cupa Davis se antreneaza la discoteca, iar presedintele federatiei noastre de specialitate, Ilie Nastase, se pregateste de procese impotriva celor care l-au transformat in „noul Rambo”.

Considerandu-se victime sigure in partida de Cupa Davis cu Franta, programata la sfarsitul acestei saptamani, tenismenii romani experimenteaza noi metode de pregatire. Andrei Pavel, Horia Tecau si Victor Crivoi au stat pana spre dimineata in clubul Liquid din Sibiu, vineri spre sambata. Cei trei au dansat toata noaptea, fiind extrem de degajati inaintea partidei cu Franta. Faptul ca reporterii saptamanalului Sibianul au incercat in mai multe randuri sa-i fotografieze in timpul actiunii nu le-a stricat foarte tare cheful celor trei. De altfel, nici presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, nu are ce sa le reproseze jucatorilor atat timp cat isi fac treaba pe terenul de joc. “Nu stiu nimic, eu astazi (n.r. ieri) o sa ajung in tara. Nu cred ca fac ei asa ceva. In primul rand, Pavel si ceilalti baie ti nu consuma alcool. Daca au iesit la masa si au si dansat, ce pot eu sa le fac? Sunt profesionisti, daca se antreneaza cum trebuie si dau totul in timpul meciurilor nu am ce sa le reprosez. Nu putem sa-i tinem izolati, sa-i ducem la Saftica sub paza. Sunt maturi si isi cunosc mai bine ca oricine propriul interes”, a mai adaugat presedintele forului roman de specialitate. Lotul de Cupa Davis al Romaniei este cazat la Hotelul Imparatul Romanilor din Sibiu.

'Nu s-a dat nici o palma la Budapesta>>
Articolul din cotidianul elvetian Blick, intitulat „Tenis brutal - Ilie Nastase palmuieste un arbitru de linie”, l-a suparat extrem de tare pe fostul mare tenisman. De altfel, acesta s-a decis sa dea in judecata respectivul ziar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.