ASA A VRUT DIASPORA
RedNex si-a anulat toate concertele din luna februarie, special pentru participarea la Campionatul european de muzica. Ce mai conteaza ca astfel au pierdut 100.000 de euro! Artistii cred in sansa lor si, o data ce au
ASA A VRUT DIASPORA
RedNex si-a anulat toate concertele din luna februarie, special pentru participarea la Campionatul european de muzica. Ce mai conteaza ca astfel au pierdut 100.000 de euro! Artistii cred in sansa lor si, o data ce au ales drumul spre Eurovision, se pregatesc intens pentru a iesi invingatori. Textul melodiei “Railroad, Railroad” - cu care Ro-Mania& RedNex vor intra in a doua semifinala, la 16 februarie, - a fost scris la cererea publicului din afara granitelor. Romanii din diaspora i-au rugat pe baieti sa faca o piesa despre dorul de tara. Comanda a fost respectata. Dovada: piesa care este! Asadar, Ro-Mania stie ca Maria Sa, publicul, este cel care decide soarta unui artist. Solista trupei RedNex, Annika Ljungberg, isi asuma responsabilitatile de artist, cu toate ca mama sa are probleme grave de sanatate. Cantareata a promis ca va fi la Bucuresti, si va fi! Pana la urma asta inseamna sa fii profesionist: sa-ti onorezi promisiunea, indiferent de problemele personale. Annika va veni in Romania impreuna cu fiica sa, Molly, care este pasioanta de folclorul romanesc. Danseaza tot timpul pe melodiile trupei Ro-Mania, primind de la baieti, drept recompensa, un costum popular. In primavara, Ro-Mania si RedNex vor mai avea cu ce sa se mandreasca. Fiecare trupa scoate cate un album. Materialul discografic al romanilor va fi distribuit si in Europa. Daca produsul e bun, de ce sa nu fie descoperit de cat mai multi europeni? Munca Celebrul Dj de origine romana, DJ Pinocchio, vrea sa remixeze “Railroad, Railroad”, pentru ca melodia sa patrunda si in cluburile din nordul Europei. Baietii de la Ro-Mania sunt in febra creatiei pe toate planurile. Impreuna cu Marcel Pavel, Lavinia, K1, Romica Tociu si Cornel Palade au facut noul imn al echipei nationale de fotbal. De asemenea, artistii se pregatesc pentru un megaturneu de sustinere al nationalei in luna mai, pentru Campionatul Mondial care incepe la 7 iunie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.