Fara Basescu
Parlamentarii PDL au fost “trasi de urechi” sambata, la Brasov, de liderii partidului, pentru ca “dorm” in cele doua Camere, fara sa aiba vreun proiect politic personal, in timp ce cinci-sase “d
Fara Basescu
Parlamentarii PDL au fost “trasi de urechi” sambata, la Brasov, de liderii partidului, pentru ca “dorm” in cele doua Camere, fara sa aiba vreun proiect politic personal, in timp ce cinci-sase “destepti” din fruntea partidului se duc la toate dezbaterile televizate. “Introducerea votului uninominal implica sa avem sute de candidati tari si pentru Parlament, si pentru primarii, si pentru sefia consiliilor judetene, nu mai e de ajuns sa mergem cu steaua lui Traian Basescu in frunte”, le-ar fi spus Vasile Blaga colegilor din Parlament. BOC, IAR LA PRIMARIE. Intalnirea nu a durat mai mult de doua ore, iar subiectul candidaturilor la locale a fost atins tangential. Emil Boc a marturisit in conferinta de presa ca intentioneaza sa candideze pentru al doilea mandat de primar la Cluj. Pentru Bucuresti inca nu se gaseste un candidat, fiind asteptate rezultatele sondajului, in care sunt testati nu doar Videanu, Blaga, Negoita, Berceanu, Murgeanu, Udriste pentru primar general, ci si variantele de sector, printre care fostul sef al ANAF, Sebastian Bodu, actualul primar de la 6, Cristian Poteras, si fostul primar PSD Vasile Gherasim. MOTIUNE. PDL a anuntat ca va depune luni motiunea simpla “Anulati taxa de prima inmatriculare”, prin care cere anularea taxei si restituirea banilor. Totodata, democrat-liberalii cer Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru continuarea activitatii CNSAS, iar singurul depozitar al arhivei fostei Securitati trebuie sa fie CNSAS, nu alta institutie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.