Greva scenaristilor de la Hollywood, care a inceput pe 5 noiembrie 2007 si a transformat celebra gala a Globurilor de Aur intr-o conferinta de presa, s-ar putea apropia de sfarsit. Dupa doua saptamani de discutii intense, toate partile s-au inteles
Greva scenaristilor de la Hollywood, care a inceput pe 5 noiembrie 2007 si a transformat celebra gala a Globurilor de Aur intr-o conferinta de presa, s-ar putea apropia de sfarsit. Dupa doua saptamani de discutii intense, toate partile s-au inteles si nu mai ramane decat ca studiourile sa semneze contractul de plata. Ca urmare a reconcilierii, gala Oscarurilor se va desfasura fara amenintarea protestelor grevistilor.

Ultimele negocieri au avut loc vineri, iar la masa tratativelor s-au aflat directorul executiv de la Walt Disney, Robert A. Iger, si reprezentantii Asociatiei Scenaristilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.