Atleta
Atleta Adelina Gavrila (Steaua) a reusit in etapa a doua a “Athletics Tour Distrigaz Sud”, rezervata seniorilor, tineretului si juniorilor I, cea mai buna performanta mondiala a acestui sezon. Gavrila a izbutit o sarit
Atleta
Atleta Adelina Gavrila (Steaua) a reusit in etapa a doua a “Athletics Tour Distrigaz Sud”, rezervata seniorilor, tineretului si juniorilor I, cea mai buna performanta mondiala a acestui sezon. Gavrila a izbutit o saritura de 14,78 metri, rezultat ce o plaseaza pe primul loc in clasamentul IAAF al probei, dupa ce saptamana trecuta ea reusise 14,46 m (a patra performanta mondiala a anului). La competitia organizata in sala de atletism din cadrul Complexului National Sportiv “Lia Manoliu” au participat 86 de atlete si 145 de atleti, reprezentand 72 de cluburi, iar FRA a acordat premii in valoare de aproximativ 7.000 de lei sportivilor si antrenorilor lor. Pentru reusita sa, Jurnalul National o declara pe Adelina Gavrila “Omul zilei”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.