Microsoft a lansat programul de internship (stagii de practica) pentru studentii interesati de o cariera in domeniul serviciilor de suport tehnic. Programul va incepe cu 20 de studenti, se va intinde pe o durata de 2-3 luni si va avea loc de doua ori
Microsoft a lansat programul de internship (stagii de practica) pentru studentii interesati de o cariera in domeniul serviciilor de suport tehnic. Programul va incepe cu 20 de studenti, se va intinde pe o durata de 2-3 luni si va avea loc de doua ori pe an la sediul Centrului Global de Suport Tehnic din Bucuresti. Programul de Internship include o combinatie de activitati de practica curenta, training etc.
“Suntem in continuare incantati de calitatea si talentul oamenilor pe care ii gasim in Romania si ne bucuram ca am facut aceasta investitie in Bucuresti”, a declarat Andreas Flugge, Director, Microsoft Romania ­ Centrul Global de Suport Tehnic.
Centrul de la Bucuresti a fost deschis cu un an in urma, in prezenta lui Bill Gates.
Studentii interesati de participarea la acest program pot folosi adresele: jobs-ro@microsoft.com si cv-ro@microsoft.com


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.