Astazi aveti un caracter impulsiv, cu efecte de supraemotivitate sau irascibilitate care pot deveni o sursa de necazuri pentru cei din jur. Puteti fi implicati in actiuni periculoase, violente , de aceea ar fi indicat sa tineti totul sub control. Riscati sa va aventurati in organizatii privite ca fiind foarte dificile. Tensiunea emotionala sau afinitatile cu cei din jur sunt analizate si intoarse pe toate partile. Aveti sansa sa obtineti controlul asupra propriului Destin. Sunteti indrazneti, deoarece stiti foarte bine cum trebuie sa va sustineti cauza. Conjunctura va favorizeaza, cu conditia sa nu depasiti limitele de imprudenta admise.

Berbec
O legatura cu cineva apropiat de sufletul dumneavoastra va va aduce multa bucurie, va da numai satisfactii, va umple ziua de bucurie. Sunteti manati de cele mai bune intentii, dar uitati sa tineti cont de sensibilitatea celor cu care veniti in contact, si puteti prelua toata mania celor pe care de fapt incercati sa-i menajati. Nu va supuneti prea mult presiunilor pentru a va desfasura activitatea cat mai bine! Sunteti dornici sa luptati pentru toate ideile care vi se pare ca va rep rezinta.

Taur
Va doriti un partener fidel mai mult decat oricand. Chiar daca aveti anumite dubii, incercati sa nu transmiteti in jur nelinistea dumneavoastra. Puteti crea anumite scenarii care nu au nicio legatura cu realitatea si le puteti aduce la rangul de adevar absolut, ba chiar puteti lua initiativa de a incerca sa schimbati ceva. Esenta acestei zile este satisfactia pe care v-o da lucrul bine facut. Nu dati curs presimtirilor, desi astazi mai mult decat oricand viitorul nu va da pace.

Gemeni
Aveti tendinta de a va descuraja cu usurinta astazi. Va puteti pregati pentru un examen sau pentru o sedinta in ultima clipa, lucru care va poate aduce dezaprobarea apropiatilor. Pot aparea anumite elemente surpriza in cadrul unei calatorii mai lungi, dar nu trebuie sa va descurajati! Totul se poate desfasura conform planului daca tratati lucrurile cu mare atentie. Puteti provoca prin propria agresivitate aparitia unor inamici deloc de ignorat. Multa atentie la felul in care puneti problema in cuplu!

Rac
Va faceti iluzii in viata sentimentala, dar incercati sa fiti mult mai realisti! Puteti amesteca gresit sexul cu spiritualitatea. Incercati sa va manifestati cu retinere sentimentele! Puteti avea un comportament socant pentru ca vreti sa sfidati regulile societatii. Trebuie sa invatati sa va stapaniti angoasele si nelinistea fara cauza, sa nu adoptati puncte de vedere gresite inainte de a fi corect informat. Singurele defecte sunt legate astazi de incapatanare si dogmatism.

Leu
Puteti face o schimbare, va puteti muta dintr-un loc in altul, totul fara un scop anume, doar de dragul schimbarii. O greseala care depinde de dumneavoastra poate fi eradicata, poate fi eliminata definitiv cu conditia sa o identificati si sa puneti piciorul in prag. Ar trebui sa incercati sa planificati totul cu grija, sa va relaxati si sa va exprimati corect sentimentele. Refuzati sa fiti desconsiderati de catre oricine! Pot aparea cunostinte noi care va solicita ajutorul sau va cer sfatul. Nu va inconjurati de multe persoane doar la nivel superficial, si depuneti mai mult efort pentru a detecta situatiile favorabile.

Fecioara
Acordati-va timp sa va analizati pe dumneavoastra insiva, motivele pe care le aveti, circumstantele, si apoi sa imbunatatiti sau sa corectati deficientele.