Aproximativ 40 de grame de hasis au fost gasite intr-un BMW implicat intr-un accident mortal, vineri noapte, in localitatea vranceana Maicanesti. Vranceanca Nicoleta Duma, 26 ani, conducea un autoturism BMW imprumutat, desi nu avea permis, alaturi d
Aproximativ 40 de grame de hasis au fost gasite intr-un BMW implicat intr-un accident mortal, vineri noapte, in localitatea vranceana Maicanesti. Vranceanca Nicoleta Duma, 26 ani, conducea un autoturism BMW imprumutat, desi nu avea permis, alaturi de ea aflandu-se braileanul Emilian Constantin, 19 ani, si galateanul Florin R., 26 ani. La un moment dat, conducatoarea BMW-ului s-a angajat in depasirea unui alt autoturism care, la randul sau depasea un autovehicul oprit. Nicoleta Duia a pierdut controlul asupra volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturant pe camp, in partea dreapta a sensului de deplasare. A rezultat decesul lui Emilian Constantin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.