STEAUA - Francezul a revenit in cantonament  
Atacantul Habibou a parasit sambata seara spitalul din Larnaca, acolo unde fusese internat dupa accidentarea suferita vineri seara, pe finalul meciului amical cu Levski Sofia.
STEAUA - Francezul a revenit in cantonament
Atacantul Habibou a parasit sambata seara spitalul din Larnaca, acolo unde fusese internat dupa accidentarea suferita vineri seara, pe finalul meciului amical cu Levski Sofia. Imediat dupa externare, medicul Stelei, Radu Paligora, a declarat ca jucatorul se simte bine si se afla sub observatia sa. De asemenea, odata ajuns la Bucuresti, francezul va fi supus mai multor investigatii medicale. Revenit in cantonamentul de la Hotelul Palm Beach, atacantul Stelei nu va avea voie sa se antreneze timp de trei saptamani, iar dupa ce va reveni pe teren va fi obligat sa poarte o masca de protectie. SPRIJIN. Jucatorul in care stelistii isi pun cele mai mari sperante, internationalul columbian Dayro Moreno, a dezvaluit pentru site-ul oficial al Stelei cum se simte in lotul “ros-albastrilor”. “E chiar foarte bine ca nu suntem singuri la echipa si ca Zapata e mereu cu noi. De fapt, el a avut un rol determinant in venirea mea la Steaua. Mi-a vorbit frumos despre echipa. In plus, el deja stie limba romana si ne va ajuta si pe noi sa o invatam. Daca a reusit sa vorbeasca romaneste, sper ca si eu sa fac acelasi lucru pana la vara.” Despre obiectivele sale, Dayro a spus: “Am venit la Steaua ca sa inscriu goluri si, daca voi reusi sa marchez, ma voi bucura alaturi de toti colegii. Important este sa ne bucuram impreuna la goluri si nu conteaza forma in care o vom face. Nu exista nici o rivalitate intre noi si alti jucatori”. Intr-un meci amical disputat ieri, Steaua a invins cu 2-1 pe Ceske Budejovice, prin golurile marcate de Goian ('32) si Jose Moreno ('66).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.