Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a explicat, intr-un comunicat publicat, ieri, pe site-ul oficial, ca intelegerea cu Victor Piturca este valabila pana la sfarsitul anului 2009, cand se incheie preliminariile CM-2010, si se va prelungi autom
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a explicat, intr-un comunicat publicat, ieri, pe site-ul oficial, ca intelegerea cu Victor Piturca este valabila pana la sfarsitul anului 2009, cand se incheie preliminariile CM-2010, si se va prelungi automat doar in cazul obtinerii calificarii la turneul final din Africa de Sud. La scurt timp, antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, a lamurit ieri problema legata de contractul sau cu Federatia Romana de Fotbal. „Am semnat un contract numai pe doi ani. Daca va mai fi sa fie un nou contract, vom vedea dupa preliminariile urmatoare. Foarte important este ce se va intampla. Obiectivul este calificarea la Cupa Mondiala fara prelungirea contractului, cum era la cel precedent. Am vrut un contract pe patru ani, dar Federatia nu a dorit acest lucru si s-a hotarat asa”, a precizat Piturca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.