RAPID - Trei zile acasa pentru feroviari     Reveniti sambata spre duminica in tara dupa cantonamentul din Portugalia, elevii lui Mircea Rednic vor pleca miercuri intr-un nou stagiu de pregatire in Cipru.  
I
RAPID - Trei zile acasa pentru feroviari Reveniti sambata spre duminica in tara dupa cantonamentul din Portugalia, elevii lui Mircea Rednic vor pleca miercuri intr-un nou stagiu de pregatire in Cipru.
Intorsi acasa pentru a sta trei zile alaturi de familii inaintea unui nou stagiu de pregatire, giulestenii s-au confruntat cu probleme inca de la aeroport. Autocarul propriu care trebuia sa-i transporte la baza Pro Rapid nu si-a mai facut aparitia, iar jucatorii au plecat catre case cu taxiuri sau cu masinile unor prieteni, dupa o ora de asteptare zadarnica in parcarea de la Otopeni. SUSTINERE. Feroviarii nu s-au intors in efectiv complet la Bucuresti. Tehnicianul Mircea Rednic a plecat din Portugalia direct catre Belgia pentru a-si vedea familia, in timp ce trei jucatori (Bozovici, Boya, Cesinha) au primit cateva zile libere pentru acelasi lucru. In ceea ce-i priveste pe cei care au aterizat sambata spre duminica noapte la Bucuresti, acestia au tinut sa comenteze declaratiile lui George Copos din ultima vreme, potrivit carora omul de afaceri intentioneaza sa renunte la clubul de langa Podul Grant. “Eu nu cred ca George Copos va pleca de la Rapid, mai ales ca dansul se identifica practic cu perioada moderna a acestui club. Avem nevoie de unitate in acest retur pentru ca va fi unul foarte greu, cu o miza foarte mare”, a spus Daniel Pancu. Acesta a tinut sa-i raspunda si patronului stelist, Gigi Becali, care a declarat in urma cu cateva zile ca intentioneaza sa cumpere Rapidul si sa-l transforme in echipa satelit: “Sa lasam caterinca. Nu o sa ajunga niciodata Rapid sa fie satelitul Stelei sau al lui Dinamo. Nici macar satelitul lui Real Madrid nu s-ar pune problema, pentru ca Rapid are in spate o intreaga istorie”. In cantonamentul din Cipru, Rapid va disputa patru partide amicale, cu FC Cracovia, Levski Sofia, Lokomotiv Sofia si Serif Tiraspol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.