Brasovenii care au fost nevoiti zilele trecute sa ajunga  la Spitalul Judetean Brasov au avut surpriza sa afle ca daca vor ramane internati vor fi nevoiti sa doarma pe un pat improvizat dintr-un blat vechi de usa, asta dupa ce conducerea Spital
Brasovenii care au fost nevoiti zilele trecute sa ajunga la Spitalul Judetean Brasov au avut surpriza sa afle ca daca vor ramane internati vor fi nevoiti sa doarma pe un pat improvizat dintr-un blat vechi de usa, asta dupa ce conducerea Spitalului Judetean a redus numarul de paturi din saloane, pentru a raporta la minister indeplinirea normelor Uniunii Europene privid spatiul necesar fiecarui bolnav. Asta i s-a intamplat unui brasovean care s-a internat in urma cu trei zile pe sectia de Chirurgie Plastica a spitalului, cu arsuri pe abdomen si spate. Pacientului i-a fost improvizat un pat pe un blat vechi de usa, sprijinit pe scaune, deoarece pe sectie nu mai era niciun pat liber. „ Mi-au spus ca nu mai sunt locuri in saloane si mi-au zis ca acesta este patul meu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.