Seful Federatiei Internationale de Judo este si un apropiat al lui Vladimir Putin.

Reprezentantul Scolii de Fotbal Liberty Salonta, Marius Vizer, a semnat cu presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, un protocol de colaborare

Seful Federatiei Internationale de Judo este si un apropiat al lui Vladimir Putin.

Reprezentantul Scolii de Fotbal Liberty Salonta, Marius Vizer, a semnat cu presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, un protocol de colaborare intre cele doua grupari. Protocolul-cadru dintre Scoala de Fotbal Liberty Salonta si Real Madrid vizeaza colaborarea celor doua cluburi pe linia formarii tinerilor fotbalisti, documentul urmind sa fie completat peste doua luni cu mai multe anexe, dupa o vizita a reprezentantilor clubului spaniol in Romania.

Potrivit lui Marius Vizer, care este si presedintele Federatiei Internationale de Judo, semnarea protocolului a fost facilitata de presedintele Comitetului Olimpic Spaniol, Alejandro Blanco Bravo. "Pentru Liberty, acest protocol inseamna valorificarea la cea mai inalta cota a tinerelor noastre talente si o sansa mare pentru staff-ul tehnic, care va avea posibilitatea sa se califice la toate nivelurile alaturi de specialistii de la Real Madrid", a declarat Vizer, care si-a declarat intentia de a face noi investitii in infrastructura scolii de fotbal.

Scoala de Fotbal Liberty din Salonta, aflata in proprietatea lui Marius Vizer, a fost infiintata in 2003. In cadrul acesteia se pregatesc in prezent 120 de copii, selectionati de la virste de 12-13 ani. Marius Vizer detine, totodata, clubul Liberty Salonta, aflat acum in Liga a II-a dupa ce in 2006 a cedat echipei UTA locul obtinut in prima liga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.