Dupa ce a publicat un roman biografic despre ciobanul Badea Cartan, un sibian cu sange ecuadorian vrea sa scrie o carte despre Gigi Becali. Ioan "Jonny" Giurgiu s-a gandit deja la un titlu pentru lucrarea sa - "Gigi Becali, de la sat la oras", dar n
Dupa ce a publicat un roman biografic despre ciobanul Badea Cartan, un sibian cu sange ecuadorian vrea sa scrie o carte despre Gigi Becali. Ioan "Jonny" Giurgiu s-a gandit deja la un titlu pentru lucrarea sa - "Gigi Becali, de la sat la oras", dar nu se poate apuca de treaba fara acordul latifundiarului din Pipera. "L-am cautat la palatul sau din Bucuresti, dar nu m-au lasat cei de la paza sa intru la el. Mi-au zis ca nu e interesat de carti, dar eu nu cred, asa ca voi insista", a spus Jonny pentru CANCAN. Prima sa carte, intitulata "Badea Cartan - un cioban de exceptie", s-a vandut bine, scriitorul primind zilele trecute chiar si o oferta de la o editura din SUA, care doreste sa-i traduca lucrarea si s-o distribuie acolo.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.