Incepe sesiunea speciala a testelor nationale. Luni, peste 45.000 de absolventi de gimnaziu, care nu au reusit sa obtina note de trecere in anii trecuti la examenul de capacitate sau la testele nationale, indiferent de virsta, sint evaluati la limba
Incepe sesiunea speciala a testelor nationale. Luni, peste 45.000 de absolventi de gimnaziu, care nu au reusit sa obtina note de trecere in anii trecuti la examenul de capacitate sau la testele nationale, indiferent de virsta, sint evaluati la limba si litaratura romana. Dintre acestia, peste 26.000 de candidati vor sustine examenul in alta localitate decit cea de resedinta, cazarea lor fiind asigurata de Inspectoratele Scolare Judetene. Subiectele pentru fiecare disciplina se gasesc la adresa www.subiecte2007.edu.ro. Dintre acestea se va extrage varianta pentru sesiunea speciala 2008, iar nota minima de promovare la fiecare dintre probe este 5.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.