Haos, ieri-dimineata, in Gara de Nord si mai multe regionale din tara. Greva spontana a sindicalistilor feroviari, declansata la ora 07.00, a dat peste cap traficul pe caile ferate si, implicit, planurile a zeci de mii de calatori, care au asteptat
Haos, ieri-dimineata, in Gara de Nord si mai multe regionale din tara. Greva spontana a sindicalistilor feroviari, declansata la ora 07.00, a dat peste cap traficul pe caile ferate si, implicit, planurile a zeci de mii de calatori, care au asteptat chiar si trei ore, in gari sau trenuri, incheierea protestului. Greva a luat sfarsit la ora 10.00, cand trenurile au fost repuse in circulatie. Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ca intreruperea activitatii de catre salariatii CFR este ilegala, iar cei care si-au cumparat bilete isi vor primi banii inapoi, dar costurile nu vor fi suportate de catre CFR, ci de cei vinovati de situatia creata. Sindicalistii feroviari au apelat la aceasta forma de protest fiind nemultumiti de procentul de 8% aprobat de guvern pentru maririle salariale, pe care ei il considera insuficient.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.