Lecturile sunt coordonate de managerul proiectului, actorul Daniel Popa. Lecturile publice reprezinta faza premergatoare celei de dramatizare a celor mai interesante trei bloguri alese prin vot pe forumul proiectului, http://stg.beepworld.de/blogtxt/
Lecturile sunt coordonate de managerul proiectului, actorul Daniel Popa. Lecturile publice reprezinta faza premergatoare celei de dramatizare a celor mai interesante trei bloguri alese prin vot pe forumul proiectului, http://stg.beepworld.de/blogtxt/forum/index.php, la sectiunea "Romania". Intrarea este libera.
"Blog the theatre", initiat de Schauspielhaus din Graz (Austria), isi propune sa cerceteze felul in care simte si gandeste generatia internetului din tarile partenere ale proiectului (Italia, Polonia, Romania, Ungaria) si sa investigheze locurile comune, diferentele, pretentiile, intrebarile care exista in diversele comunitati din noua sfera europeana.
Festivalul va premia cele mai bune trei piese din toate cele cinci tari. Textul castigator va fi rescris si adaptat pentru un spectacol in sine, care va avea premiera la Graz. (I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.