Politistii germani au reusit sa identifice un roman cautat pentru comiterea a zeci de talharii cu ajutorul unui test ADN, dupa ce acesta a lasat o felie muscata de salam la locul faptei. Autoritatile germane au precizat ca barbatul, un roman in vars
Politistii germani au reusit sa identifice un roman cautat pentru comiterea a zeci de talharii cu ajutorul unui test ADN, dupa ce acesta a lasat o felie muscata de salam la locul faptei. Autoritatile germane au precizat ca barbatul, un roman in varsta de 37 de ani, este acuzat de intrare prin efractie intr-un atelier din orasul Darmstadt, de unde a furat bani si doua lacate, cauzand daune de 3.400 de euro. "Nu a adus salamul cu el, era deja in birou", au precizat politistii nemti. Romanul era cautat pentru alte 19 talharii si a fost arestat in ianuarie, dupa un control de rutina al politiei, efectuat pe strada. Investigatiile in acest caz sunt in desfasurare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.