“U” CRAIOVA - Ofensiva ramane principala problema
Componentii formatiei din Banie n-au putut sa se impuna in fata maghiarilor de la Zalaegerszeg, reprezentantii unui cam­pionat considerat mult mai slab decat Liga 1.
“U” CRAIOVA - Ofensiva ramane principala problema
Componentii formatiei din Banie n-au putut sa se impuna in fata maghiarilor de la Zalaegerszeg, reprezentantii unui cam­pionat considerat mult mai slab decat Liga 1. Cea de-a doua partida disputata joi de Universitatea in Antalya le-a adus oltenilor doar o remiza alba, in compania maghiarilor de la Zalaegerszeg, locul 7 in campiona­tul tarii vecine. In pofida catorva ocazii irosite cu seninatate de Florin Costea si Julius Wobay, scorul a ramas neschimbat. LIPSA. Eficacitatea pare sa fie principala problema a craiovenilor. Daca in aparare si la mijloc se misca satisfacator, Craiova asteapta totul in ofensiva numai de la Florin Costea, alaturi de care australianul Baird nu se regaseste deloc. Cu toate acestea, italianul Nicolo Napoli a declarat dupa partida ca este multumit: “Nu rezultatele ne intereseaza in aceste meciuri, ci modul cum se exprima baietii. Au raspuns pozitiv cerintelor mele. Meciul cu Zalaegerszeg a fost o repetitie reusita, in care am facut unele schimbari in formula de start”. In absenta lui Ciprian Tanasa, care a fost menajat joi ca urmare a unei usoare accidentari, veteranul Ionut Lutu a evoluat pe post de varf impins. In pofida faptului ca nu s-a miscat nici de aceasta data deloc rau, Lutu este pe punctul sa paraseasca formatia din Banie, urmand sa dea curs unei oferte din cea de-a doua liga chineza, de la Yoo Yoo Nianjing, formatie la care a evoluat in trecut si Sabin Ilie. “Mai am putin timp in care o sa pot juca fotbal. Daca la Universitatea nu fac parte din planurile antrenorului, as dori sa fiu lasat sa plec. Sunt la final de cariera, si in China as putea castiga niste bani pentru vremurile care vor urma”, a declarat Lutu. INCREDERE. Unul dintre cei mai experimentati fotbalisti ai Universitatii, Dorel Stoica, a dat asi­gurari ca oltenii nu vor avea emotii in privinta evitarii retrogradarii: “Ne dorim sa nu mai dezamagim, asa cum am facut-o in toamna. Am avut insa si mult ghinion. Acum ma bazez pe faptul ca avem un grup unit si consider ca locul nostru este in primele opt echipe ale clasamentului”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.