Truc. Pentru ca e complexat de statura sa napoleoniana, adica nu tocmai inalta, presedintelui Frantei i se va asigura un podium special la Bucuresti, facut pe comanda Presedintele francez Nicolas Sarkozy soseste luni la Bucuresti, intr-o vizita cont
Truc. Pentru ca e complexat de statura sa napoleoniana, adica nu tocmai inalta, presedintelui Frantei i se va asigura un podium special la Bucuresti, facut pe comanda Presedintele francez Nicolas Sarkozy soseste luni la Bucuresti, intr-o vizita contracronometru, in timpul careia se va adresa, printr-un discurs, parlamentarilor romani, la Palatul Parlamentului, cu prilejul dezbaterii si a ratificarii Tratatului de reforma al Uniunii Europene. Imediat dupa mesajul lui Sarkozy, cele doua Camere reunite vor lua in dezbatere si vor adopta Tratatul de la Lisabona, in acest mod Romania putand deveni una dintre primele tari care ratifica noul Tratat European. Problema e ca Sarkozy e scund, el avand doar 1,65 m, asa ca partea franceza a transmis celei romane rugamintea de a rezolva aceasta delicata chestiune. In consecinta, conducerea Parlamentului a decis, potrivit informatiei furnizate pe blogul sau de jurnalistul Iosif Buble, confectionarea rapida a unui podium special, care va fi asezat in spatele tribunei de la care vorbesc, in mod curent, parlamentarii nostri si la care s-a lucrat ieri din greu. Podiumul, facut din scandura de brad si incastrat in pardoseala, va avea 20 de centimetri inaltime, 60 cm latime si 1,5 m lungime. Pe langa postament, presedintele francez a mai solicitat un birou personal (sala "I. G. Duca") si o sala pentru presa care il insoteste (sala "Spiru Haret").


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.