Carambol. Doua microbuze s-au ciocnit frontal, iar alte 18 autoturisme nu au mai putut evita impactul Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident in lant produs pe drumul E 70, intre localitatile Draganesti Vlasca si Bujoreni, in judetul Tel
Carambol. Doua microbuze s-au ciocnit frontal, iar alte 18 autoturisme nu au mai putut evita impactul Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident in lant produs pe drumul E 70, intre localitatile Draganesti Vlasca si Bujoreni, in judetul Teleorman. Doua microbuze s-au ciocnit frontal, din cauza ca unul dintre acestea s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, apoi au fost lovite de doua TIR-uri si, treptat, alte 16 masini au fost implicate in coliziune. Accidentul a avut loc intr-o zona impadurita, in conditii de ceata densa, cu vizibilitate sub 30 de metri, iar soseaua era acoperita cu mazga. Ranitii au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean din Alexandria, sase dintre ei, care erau pasageri in autoturisme, avand leziuni si echimoze usoare la fata. Ei vor fi supusi unor investigatii medicale, iar in functie de rezultatul acestora se va decide daca vor ramane sau nu internati, a mai spus sursa citata. O a saptea persoana, care se afla in microbuzul ce a provocat accidentul dupa ce a intrat in depasire, a suferit fracturi la picioare si a ramas internata la spitalul din Alexandria. In urma accidentului, toate cele douazeci de masini implicate au fost avariate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.