Postul tv initiaza luni, la emisiunea "Supravietuitorii", campania "Vreau sa fiu sanatoasa!"

Timp de trei luni, Romantica va aduce in platou oameni care au reusit sa isi schimbe stilul de viata si care au ajuns la o silueta ideala. Emi
Postul tv initiaza luni, la emisiunea "Supravietuitorii", campania "Vreau sa fiu sanatoasa!"

Timp de trei luni, Romantica va aduce in platou oameni care au reusit sa isi schimbe stilul de viata si care au ajuns la o silueta ideala. Emisiunea "Supravietuitorii" va prezenta zilnic povestile telespectatoarelor care au invins in lupta cu kilogramele, va lansa dezbateri despre ce inseamna o alimentatie sanatoasa si va prezenta metode de slabit, de la dans si sport pina la diete sau tratamente corporale.



Promovata de Irina Reisler, campania este sprijinita de Monica Columbeanu, Flamingo Boys sau Andreea Antonescu. Jurnalistii postului de televiziune se alatura si ei efortului: echipele de la "Jurnalul Public" si "Supravietuitorii" vor fi protagonistele unui reality show.

Pentru mai multe detalii despre kilograme mai putine si viata mai sanatoasa trimiteti un mail la supravietuitorii@romantica.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.