Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu, se mandreste cu o colectie impresionanta de cravate. Edilul-sef a inceput sa stranga cravate inca din timpul liceului, reusind sa adune, in 30 de ani, aproape 150. Carciumaru spune ca le poarta fie
Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu, se mandreste cu o colectie impresionanta de cravate. Edilul-sef a inceput sa stranga cravate inca din timpul liceului, reusind sa adune, in 30 de ani, aproape 150. Carciumaru spune ca le poarta fie in functie de eveniment, fie dupa starea sufleteasca. In tot acest timp nu a renuntat la niciuna, sotia sa avand sarcina sa le intretina si sa le pastreze. "Nu imi schimb de mai multe ori pe zi cravata, dar in fiecare zi vin la serviciu cu una noua. Mi-a placut tot timpul sa fiu bine imbracat si pus la punct, iar acum, fiind primar al orasului, daca eu arat bine, ma reprezint atat pe mine, cat si pe cetatenii Targu-Jiului", ne-a spus edilul-sef.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.