Un preot din orasul Urlati este anchetat de superiori, dupa ce un tanar a reclamat ca parintele i-ar fi strecurat mana intre picioare si l-ar fi pipait pe organele sexuale. Tanarul sustine ca popa l-ar fi asteptat intr-o noapte la iesirea din discot
Un preot din orasul Urlati este anchetat de superiori, dupa ce un tanar a reclamat ca parintele i-ar fi strecurat mana intre picioare si l-ar fi pipait pe organele sexuale. Tanarul sustine ca popa l-ar fi asteptat intr-o noapte la iesirea din discoteca, l-ar fi invitat in masina si l-ar fi mangaiat pe prohab. Parintele protopop Stefan Musat, superiorul preotului acuzat, a declarat pentru CANCAN: "Am demarat o ancheta, pentru a afla adevarul. Din pacate, lumea s-a grabit sa arunce cu noroi in parintele acuzat, fara a avea vreo dovada ca acesta ar fi gresit. Imi pare rau ca preotii au ajuns sa fie ponegriti pe nedrept. Ancheta se va finaliza saptamana viitoare si vom face public rezultatul, indiferent care va fi acesta".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.