Capitania Portului Calafat a anuntat, ieri dimineata, Directia Apelor Jiu Craiova despre faptul ca pe Dunare exista o pata de aproximativ 800 de metri de produs petrolier. Informatia a fost primita de la capitanul vasului Giurgiu 30, care se afla in
Capitania Portului Calafat a anuntat, ieri dimineata, Directia Apelor Jiu Craiova despre faptul ca pe Dunare exista o pata de aproximativ 800 de metri de produs petrolier. Informatia a fost primita de la capitanul vasului Giurgiu 30, care se afla in tranzit pe Dunare. La aproximativ 100 metri de malul romanesc spre senalul navigabil a aparut o pata de produs petrolier care se intinde de la km 793 la 795 al Dunarii, pe o latime de aproximativ 600 metri. La aflarea vestii, conducerea Directiei Apelor Jiu Craiova a sesizat Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Dolj, iar in scurt timp a ajuns o echipa formata din reprezentanti ai Directiei de Gospodarire a Apelor Dolj si politisti. Acestia au inceput verificarile in zona de amonte Port Calafat, constatand ca nu exista pete sau urme de produs petrolier la locul respectiv.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.