Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au motivat arestarea lui Cioaca prin faptul ca faptele politistului prezinta un grad de pericol social deosebit, iar instigarile sale au determinat atragerea altor doua persoane in sfera infractiunilo
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au motivat arestarea lui Cioaca prin faptul ca faptele politistului prezinta un grad de pericol social deosebit, iar instigarile sale au determinat atragerea altor doua persoane in sfera infractiunilor impotriva sistemului informatic prin care sunt lezate valori ale societatii. Judecatorii au facut referire la faptul ca pericolul social este demonstrat de "firea violenta a inculpatului, evidentiata in convorbirile telefonice cu Breazu, din care reiese ca nu a contestat ca si-ar fi sechestrat in beci prima sotie si ca ar fi cercetat cu violenta o persoana care, ulterior, l-a reclamat". Judecatorii au remarcat si neimplicarea lui Cioaca, desi acesta era politist, in activitatea de cautare a sotiei disparute.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.