La bine si la rau. Transferurile fotbalistilor in strainatate le obliga pe consoarte sa paraseasca tara In pauzele competitionale, cand sportivii din Romania intra in vizorul cluburilor de afara, sotiile si iubitele acestora au cel mai mult de sufer
La bine si la rau. Transferurile fotbalistilor in strainatate le obliga pe consoarte sa paraseasca tara In pauzele competitionale, cand sportivii din Romania intra in vizorul cluburilor de afara, sotiile si iubitele acestora au cel mai mult de suferit. Acestea trebuie sa-si sacrifice cariera si prietenii din tara sau, eventual, sa faca naveta. Ultimul exemplu il constituie Diana Munteanu, care desi si-ar dori sa vina doar in weekend in tara pentru a filma pentru emisiunea "Conferinta de presa" de la Antena 2, sotul sau, Claudiu Niculescu, a afirmat ca o doreste pe Diana mutata definitiv in Germania, unde s-a transferat de cateva zile. De cand Cristi Pulhac, fundasul lui Dinamo, a intrat in vizorul clubului Espanyol, iubita sa, Alexandra Enachescu, a inceput sa se gandeasca serios la planurile sale de viitor in momentul in care transferul va avea loc. "Da, voi pleca si eu in Spania, dar nu voi merge odata cu Cristi. Mai intai trebuie sa se acomodeze el acolo, sa-i dea clubul casa, masina si sa-si rezolve actele. Chiar daca ma voi muta cu el in Spania, voi veni in tara de fiecare data cand voi avea vreo prezentare. Nu vreau sa-mi abandonez cariera. Probabil imi voi gasi de munca si acolo deoarece agentia la care sunt eu manechin are contracte de colaborare si cu agentii din strainatate", ne-a declarat Alexandra. Daca iubita lui Cristi Pulhac a gasit o cale de mijloc, sotia lui Ionel Danciulescu este intr-o dilema foarte mare. Aceasta nu ar vrea sa plece in Kazahstan sau Cecenia, tarile de unde atacantul dinamovist are in prezent oferte, deoarece vrea ca fetita sa, aflata in clasa a doua, sa continue scoala in Romania. Dar pentru ca Danciulescu este un familist convins, este greu de crezut ca va accepta sa-si lase familia in urma.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.