Contaminata. Dupa ce a contractat virusul gripal, prezumtivul ministru al Justitiei e izolat in casa, la pat, de cateva zile bune Dupa ce ca situatia sa la Ministerul Justitiei - ajunge ministru ori ba? - continua sa fie in coada de peste, senatorul
Contaminata. Dupa ce a contractat virusul gripal, prezumtivul ministru al Justitiei e izolat in casa, la pat, de cateva zile bune Dupa ce ca situatia sa la Ministerul Justitiei - ajunge ministru ori ba? - continua sa fie in coada de peste, senatorul liberal Norica Nicolai a mai patit o belea. De o saptamana, ea zace la pat, fiind unul dintre romanii ghinionisti care au contactat virusul gripal al ultimului val care a venit peste Romania. Doborata de febra, Norica e aproape izolata politic, ea nereusind sa citeasca nici macar presa. Si, ca tacamul sa fie complet, amenintarile la adresa ei, care au izbucnit dupa nominalizarea la Justitie, nu s-au oprit nici dupa ce presa a facut tapaj si a obtinut si protectia SPP. "S-au potolit cu scrisorile, dar nu si cu telefoanele, unde continua sa ma injure si sa ma ameninte", ne-a declarat, ieri, senatorul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.