Cei mai cunoscuti conducatori din fotbalul romanesc se dovedesc adevarati baroni Munchausen, mintind fara jena. Acestia isi schimba declaratiile de la o ora la alta.

Un top al conducatorilor campioni in a-si lua cuvantul inapoi nu este fo
Cei mai cunoscuti conducatori din fotbalul romanesc se dovedesc adevarati baroni Munchausen, mintind fara jena. Acestia isi schimba declaratiile de la o ora la alta.

Un top al conducatorilor campioni in a-si lua cuvantul inapoi nu este foarte greu de facut. Gigi Becali, extrem de prezent in viata publica, se detaseaza pe primul loc, nu de putine ori fiind auzit spunand: „Da' ce, voi m-ati crezut? Am zis si eu asa”. Acesta este urmat de George Copos, omul care renunta si revine la Rapid trimestrial. In Soseaua Stefan cel Mare, de cate ori Cristi Borcea promite ca nu mai pleaca nici un jucator de la Dinamo, suporterii sunt siguri ca urmeaza un nou val de exporturi. Pe Bega, Marian Iancu renunta “irevocabil” la finantarea Politehnicii in fiecare pauza competitionala, dupa care isi vede linistit de treaba. Adrian Mititelu poate fi considerat cel mult un visator care promite mereu titluri si cupe europene, insa pe final este fericit ca nu a retrogradat.

Latifundiarul din Pipera, numarul unu la arogante
Gigi Becali este de departe un campion al declaratiilor care se bat cap in cap. In 2007 a r eusit in mai multe randuri sa sa spuna un lucru si sa faca altceva. “Se vorbeste ca de ce atatea accidentari, fabulatii... Ca sunt preparatori italieni, tot felul de speculatii, de tampenii...”, spunea Becali. Dupa doar o singura luna: “Cert este ca prima masura este aceea ca preparatorul fizic va fi dat afara de azi. Prea multe accidentari ciudate, inseamna ca e ceva“, declara tot Becali. Acelasi personaj l-a adus pe Olaroiu in fata presei, mimand semnarea unui contract pe trei ani, ulterior recunoscand ca totul a fost doar o manevra pentru a aduce liniste la echipa. Latifundiarul din Pipera i-a promis lui Hagi postul de antrenor pentru 20 de ani. “Daca vrea Gica, semnam pentru 20 de ani, ca eu nu o sa dau niciodata un antrenor afara. Mai mult, pe Hagi, care e nasul meu, cum as putea sa-l dau afara?“. Dupa doua luni, tonul s-a schimbat: “Daca nu ma asculta, sa plece si gata. Eject! Ii dau banii inainte pe un an si la revedere”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.