Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) atrage atentia ca numeroase preparate din carne induc in eroare cumparatorii. In urma unui control recent al ANPC, la peste jumatate dintre cele 851 de firme verificate s-a constatat depas
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) atrage atentia ca numeroase preparate din carne induc in eroare cumparatorii. In urma unui control recent al ANPC, la peste jumatate dintre cele 851 de firme verificate s-a constatat depasirea procentului de apa (cu pana la 30%), de grasimi (cu peste 10%) sau de amidon in compozitia preparatelor din carne. Cele mai multe nereguli s-au gasit la salamurile de vara, la cele tip Victoria, la diverse sortimente de parizer si la carnatii cabanos.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.