RESTRICTII - Pentru buna desfasurare a concertului
La evenimentul ce va avea loc in Pavilionul 18 de la Romexpo, organizatorii au decis ca spectatorii nu vor putea intra cu aparate de filmat, aparate foto profesionale, umbrele sau "in stare

RESTRICTII - Pentru buna desfasurare a concertului
La evenimentul ce va avea loc in Pavilionul 18 de la Romexpo, organizatorii au decis ca spectatorii nu vor putea intra cu aparate de filmat, aparate foto profesionale, umbrele sau "in stare vadita de ebrietate".

In afara de interdictiile de mai sus, fundatia ArtMania anunta si alte reguli pentru ca mult asteptatul concert rock, programat sambata, 9 februarie, sa aiba loc in cele mai bune conditii. Astfel, cei prezenti sunt sfatuiti sa se supuna controlului corporal, sa nu aiba asupra lor sticle cu lichid (apa, suc, alcool etc.), sa nu aiba asupra lor obiecte contondente (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme etc.).

FUMATUL INTERZIS. Sa nu fumeze in interiorul salii, sa nu genereze si sa nu participe la scandaluri, sa nu incerce sa escaladeze gardurile de protectie situate in fata scenei sau in alte parti care sunt izolate din motive de securitate. Pentru eliminarea aglomeratiei care se formeaza la portile de acces, fiecare participant la concert sa tina in mana biletul/legitimatia de acces cu haina deschisa pentru a facilita controlul corporal sumar, daca are geanta/rucsac/ pungi de plastic sa le prezinte pentru control, desfacute in prealabil, sa tina in mana cheile, pixuri sau alte obiecte care pot fi considerate obiecte contondente. Trebuie stiut ca regulile de mai sus nu sunt "inventate" de ArtMania, ele sunt valabile peste tot, la orice concert sau festival important.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.