Rasplata. Mai multi suporteri ai lui Poli considera ca senegalezul merita acest titlu, deoarece nu vrea sa joace la Dinamo Gueye Mansour este, cu siguranta, un fotbalist deosebit. Cand impresioneaza asistenta cu cate o foarfeca impotriva lui Dinamo,
Rasplata. Mai multi suporteri ai lui Poli considera ca senegalezul merita acest titlu, deoarece nu vrea sa joace la Dinamo Gueye Mansour este, cu siguranta, un fotbalist deosebit. Cand impresioneaza asistenta cu cate o foarfeca impotriva lui Dinamo, Steaua sau FC Arges, cand este injurat si huiduit pentru ratari de la 3-4 metri cu poarta goala. Totusi, cativa suporteri ai lui Poli Timisoara apreciaza devotamentul acestuia, si, mai presus de asta, sufletul celui mai proaspat mire de la Poli. "Am vazut ca liderii de galerie sunt in vacanta, acum, si nu mai fac nicio miscare. Asa ca ne-am gandit noi sa ne strangem mai multi, sa vorbim cu primarul, intr-o zi, si sa il propunem pe "Mansi" cetatean de onoare al orasului. E mult mai timisorean decat Torje, de exemplu, care, fara niciun regret, a plecat la Dinamo. Stim ca Mansour a fost influentat de impresari sa semneze cu Dinamo. Dupa cum a spus si el, credea ca semneaza doar un precontract, iar acum nu vrea sa mearga la Dinamo", a spus Andrei Ralcu, care, alaturi de sora sa, Roxana Ralcu, au avut aceasta initiativa. Si alt suporter al lui Poli, Adrian Cret, vede cu ochi buni aceasta initiativa. "Sunt de acord. Macar Mansour si-a dat sufletul pentru Poli, si cand era titular, si cand nu. Altii sunt degeaba pe teren, de cand au venit la Poli", a spus acesta. Conform legii, Mansour Gueye poate deveni cu acte in regula si cetatean roman, fiind casatorit de curand cu o romanca. Singurul fotbalist cetatean de onoare al Timisoarei este Cosmin Contra. "Mansour se antreneaza cu sotia" De cateva zile, fotbalistul are telefonul inchis si se antreneaza singur pe langa stadionul "Dan Paltinisanu", sau, dupa cum spune un oficial al lui Poli, echipa aflata in silenzio stampa "se antreneaza cu sotia".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.