Acuzatii. Femeia care l-a turnat la politie pe Mailat sustine ca italianca era dezbracata pe jumatate si deschisa la pantaloni Emilia Neamtu, martorul principal in procesul in care Romulus Mailat e acuzat ca ar fi ucis-o pe Giovanna Reggiani, ii con
Acuzatii. Femeia care l-a turnat la politie pe Mailat sustine ca italianca era dezbracata pe jumatate si deschisa la pantaloni Emilia Neamtu, martorul principal in procesul in care Romulus Mailat e acuzat ca ar fi ucis-o pe Giovanna Reggiani, ii contrazice pe legistii care au stabilit ca italianca de 47 de ani nu ar fi fost violata. Revenita de cateva zile in Avrig, localitatea sa natala, femeia ne-a declarat ca e sigura ca acesta a ucis-o si abuzat-o sexual. "Eu coborasem din autobuzul 32 ca sa caut haine si mancare prin tomberoane. L-am vazut pe Romica Mailat cum o ducea pe fata aceea in spate, parca ducea un lemn. Ploua cu galeata. Femeia era dezbracata pana la jumatate si deschisa la pantaloni. I se vedea un adidas in picior. Soferul autobuzului a pus mana pe un telefon celular si a sunat la carabinieri. M-au tarat ca sa dau declaratii si m-au dus intr-o benzinarie, unde era un chinez ca sa le traduca ce ziceam eu. Mailat m-a amenintat ca ma omoara", sustine Emilia Neamtu. Ca sa fie mai credibila, femeia a ingenuncheat in curtea casei din Avrig si s-a jurat pe Biblie ca spune adevarul. I-a scris mamei de la inchisoare De cand cu acuzatiile de crima, mama lui Romulus Mailat nu si-a mai gasit linistea. Femeia sustine ca baiatul sau este nevinovat si ca Emilia Neamtu e nebuna. "Mi-a scris de la inchisoare ca-i bine si sa ma rog la Dumnezeu sa scape. Nu a vrut sa-mi spuna ce s-a intamplat in noaptea aia. Cred ca o sa mor si n-o sa-l mai vad", a declarat, pentru CANCAN, Elena Tincu, mama lui Mailat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.