ECHIPA NATIONALA
Selectionerul Victor Piturca (foto) a anuntat ieri numele celor 20 de jucatori convocati pentru meciul amical cu Israel, programat la 6 februa­rie, de la 20:45, pe Stadionul Ramat Gan din Tel Aviv. Iata lotul: Bogda
ECHIPA NATIONALA
Selectionerul Victor Piturca (foto) a anuntat ieri numele celor 20 de jucatori convocati pentru meciul amical cu Israel, programat la 6 februa­rie, de la 20:45, pe Stadionul Ramat Gan din Tel Aviv. Iata lotul: Bogdan Lobont (Dinamo) si Danut Coman (Rapid) - portari, Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (Auxerre), Cosmin Moti (Dinamo), Dorin Goian (Steaua), Stefan Radu (Lazio) si Mihai Nesu (Steaua) - fundasi, Florentin Petre (TSKA Sofia), Banel Nicolita (Steaua), Ovidiu Petre (Steaua), Paul Codrea (Siena), Cristi Chivu (Inter Milano), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova) si Nicolae Dica (Steaua) - mijlocasi, Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Daniel Niculae (Auxerre), Adrian Mutu (Fiorentina) si Gigel Bucur (Poli Timisoara). Piturca a renuntat la Razvan Rat, accidentat. La reunirea lotului, care este programata maine, de la ora 12:00, la Mogosoaia, vor fi prezenti doar: Lobont, Coman si Moti. Exista posibilitatea ca duminica dupa-amiaza sa mai ajunga si Tamas, Cocis si Daniel Niculae. Ceilalti jucatori convocati vor sosi direct la Tel Aviv in cursul zilei de luni. Tot luni este programata si decolarea celor ce vor pleca din Bucuresti, la ora 11:00, de pe Aeroportul Henri Coanda. Si selectionerul Emil Sandoi a stabilit lotul pentru meciul amical cu Moldova, programat luni, la Tiraspol. Printre ei se numara si stranierii Laszlo Sepsi (Benfica) si Claudiu Keseru (Libourne).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.